De Gezinswoning is een onderdeel van de groep Borgwal

Over ons

De Gezinswoning... dat is een jong team van 'ervaringsdeskundigen'. Elke fase in het verbouw- en renovatieproces hebben wij zelf ook doorgemaakt, met vallen en opstaan. Ook ons team bestaat uit jonge partners met kind(eren) die een gezonde werk-privébalans nastreven en die nodeloze druk of stress kunnen missen als kiespijn. Als wij met u aan tafel gaan voor een eerste verkennende gesprek, zitten we dus sowieso al op dezelfde golflengte!

 

Onze persoonlijke ervaringen en ergernissen sterkten ons immers in de overtuiging dat het anders kan en moet. We genereerden dan ook een enorme knowhow en expertise die we nu onder de koepel van De Gezinswoning presenteren, met slechts één aanspreekpunt voor al uw dromen en wensen.

 

We luisteren daarom zeer aandachtig en brainstormen daarna samen met u over de mogelijkheden om toffe accenten, ingrepen of eyecatchers toe te voegen aan uw droompand. We willen u immers méér woning geven voor hetzelfde geld.

 

We zijn bovendien zeer goed omringd door een betrouwbare hoofdaannemer met een jarenlange ervaring die perfect op de hoogte is van de meest recente, innovatieve (ver)bouwtechnieken en energie-efficiënte en klimaatvriendelijke renovatietoepassingen.

 

"De Gezinswoning" is een onderdeel is van de groep "Borgwal", het resultaat en de verzamelnaam van meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoed- en verbouwsector. Bij ons kan je terecht voor het renoveren van jouw eigen woning maar ook voor de aankoop van een afgewerkte signatuurwoning.